Henkilökuntamme

Tiina Ranne

Hammaslääkäri, HLT

Valmistuin hammaslääkäriksi Turun yliopistosta vuonna 1997. Kliinisen työn ohella olen tehnyt biomateriaalitutkimusta ja väitellyt hammaslääketieteen tohtoriksi luukorvikemateriaaleista vuonna 2008.

Olen monipuolisen perushammashoidon taitaja. Vastaanotollani kohtaan potilaat lempeästi ja ymmärtäväisesti kunkin yksilölliset tarpeet huomioiden. Tavoitteena on aina terve suu, toimiva kokonaisuus ja hyvinvoiva potilas. Kokemusta minulle on vuosien mittaan kertynyt eri-ikäisten potilaiden kohtaamisesta: hoidan pääasiallisesti aikuispotilaita, mutta toki myös lapsia ja nuoria. Päivystyshammashoitoa olen tehnyt koko urani ajan ja usein juuri hammastapaturmat tuovat lapsia vastaanotolleni.

Lisäkoulutusta olen hankkinut itselleni käymällä säännöllisesti kursseilla valmistumiseni jälkeen. Perushammashoidon lisäksi teen paljon hampaiden proteettista hoitoa.

Perushoitoon kuuluvat hampaiden paikkaus, hammaskiven poisto, juurihoito, keraamiset paikat ja kruunut sekä purentakiskot. Puuttuvien hampaiden korvaamiseksi teen hammasproteeseja ja -siltoja sekä implanttihoitoja yhteistyössä kirurgin kanssa. Teen kalvo-oikomista vastaanotollani. Ohjaan potilaan tarvittaessa eteenpäin asiantuntijalle.

Erityisen mielenkiinnon kohteinani ovat eri paikkausmateriaalit, esteettinen hammashoito sekä muovilla että keraamisin paikoin. Potilailtani olen saanut kiitosta lempeäkätisyydestä, selkokielisestä hammashoidosta ja kuulluksi tulemisesta. Saan myös pelkopotilaat viihtymään vastaanotollani.

Vapaa-ajalla puuhastellessa kuuntelen paljon äänikirjoja. (Vastaanotolta siis myös parhaat äänikirja suositukset!) Perheen kanssa matkustelemme, veneilemme ja mökkeilemme. Luonto ja saaristo ovat lähellä sydäntäni. Olen myös musikaalinen. Nuorempana tuli soiteltua useampaakin eri soitinta, mm. pianoa ja huilua. Sorminäppäryys lie tullut sieltä. Piirtäminen ja käsityöt jää nykyään vähemmälle, mutta musiikkia ilman ei pora vastaanotolla juuri pyöri. Olen eläinrakas humoristi ja ikuinen optimisti.

Tervetuloa vastaanotolleni!

Kirjoittamiani artikkeleita: Hammaseroosio 

Hammaslääkärit ja kirurgit

Maija Arjasmaa

Erikoishammaslääkäri, EHL

Milla Huuhka

Hammaslääkäri, HLL Erikoistuva suu- ja leukakirurgi

Leena Järvi

Hammaslääkäri, HLL

Minna Kirstilä

Hammaslääkäri, HLL

Katriina Lähdetie

Erikoishammaslääkäri, EHL, iensairaudet

Kristiina Mäkinen

Hammaslääkäri, HLL, HT

Tiina Ranne

Hammaslääkäri, HLT

Harri Vaalas

Suu- ja leukakirurgi

Suuhygienistit

Mirkka Keloniemi

Suuhygienisti

Anne Mahnala

Suuhygienisti

Johanna Tulkki

Suuhygienisti & palveluvastaava

Hammashoitajat

Maria Ekblad

Hammashoitaja

Sanna-Kaisa Kolehmainen

Hammashoitaja

Suvi Lehto

Hammashoitaja

Tiina Lehtovirta

Hammashoitaja

Sari Vainio-Huuska

Hammashoitaja

Kaisa Vesala

Hammashoitaja

Hallinto

Matti Markkula

Toimitusjohtaja

Johanna Tulkki

Suuhygienisti & palveluvastaava

Nettiajanvaraus Ajanvaraus 020 144 3800