Hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu Turussa

Valkoisempi hymy vastaanotollamme tai kotona tehtävällä valkaisulla.

Iän myötä hampaat kellastuvat ja tummuvat. Toisilla taas sävy on luonnostaan tummempi kuin toisilla. Myös kahvi, tee, tupakointi ja muut elintavat sekä tapaturmat vaikuttavat hampaiden värjääntymiseen. Jos hampaiden sävy häiritsee, valkaisu on ratkaisu! 

Hampaiden valkaisuun on vaihtoehtoja kevytvalkaisusta todella tehokkaaseen valkaisuun. Käytämme von Dentsissä tunnettuja, hellävaraisia BlancOne-valkaisumenetelmiä. Valkaisu voidaan tehdä vastaanotollamme tai voit tehdä sen myös omatoimisesti kotona meiltä hankituilla välineillä.

Varaa aika ilmaiseen hampaidenvalkaisun konsultaatioon suuhygienistimme vastaanotolle. Katsotaan, millainen valkaisumenetelmä olisi sinulle paras ja toiveitasi vastaava. On hyvä muistaa, että valkaisu ei välttämättä sovi kaikkien hampaille, eikä valkaisua tehdä raskaana oleville eikä alle 18-vuotiaille. Lisäksi ennen valkaisua hampaat on tarkastettava ja hoidettava kuntoon. 

Löydät hammaslääkäriasemamme Turun Kupittaalta Kurjenlinnasta – tervetuloa!

Ota yhteyttä tai tee ajanvaraus nettivarauksen kautta. 

Varaa aika » Soita 020 144 3800 »

Tietoa hampaiden valkaisusta

Mikä on tehokkain hampaiden valkaisu?

Käytössämme olevilla BlancOne-valkaisumenetelmillä saadaan todella tehokas tulos, joka myös kestää! 

Kaikista tehokkain hampaiden valkaisu on BlancOne Ultra -menetelmä, joka poistaa myös hyvin pinttyneitä värjäytymiä. Tässä menetelmässä hampaisiin levitetään valkaisuainetta, jota aktivoidaan valolla 3 x 8 minuuttia. Käsittelyä varten on varattava erillinen vastaanottoaika.

Saatavilla on myös tehokas BlancOne Touch -hampaidenvalkaisu, joka toistetaan 3–4 kertaa valkaisuhoidon aikana. BlancOne Touch sisältää matalan vetyperoksidipitoisuuden, joten käsittely ei vihlo eli se sopii mainiosti herkille hampaille.

Kevyeen, pikaisempaan valkaisun tarpeeseen on edullisempi BlancOne Click -hampaidenvalkaisu, jolla hammasrivistö vaalenee vain kymmenessä minuutissa. Click-menetelmää voidaan käyttää myös jo aiemmin valkaistujen hampaiden ylläpitohoitona, ja se voidaan toistaa useamman kerran vuodessa. Click-valkaisu on mahdollista tehdä muun vastaanottokäynnin yhteydessä. 

Voiko hampaat valkaista kotona?

Kyllä voi ja vielä turvallisesti sekä tehokkaalla tuloksella, kunhan käytät hammaslääkäriasemalta hankittuja välineitä ja noudatat annettuja ohjeita. 

Kotivalkaisu voidaan tehdään valkaisulusikoilla, jotka valmistetaan hammaslaboratoriossa hampaittesi jäljennösten mukaan. Lusikoihin levitetään valkaisuainetta, ja lusikoita pidetään suussa aineesta riippuen päivällä tai yöllä. Valkaisulusikat ovat pitkäikäinen vaihtoehto, sillä ne kestävät käytössä vuosien ajan. Lusikoilla voidaan tehdä ylläpitovalkaisua 1–2 kertaa vuodessa.

Kotona tehtävään valkaisuun myymme myös tehdasvalmisteista valkaisupakkausta, jonka voit ostaa klinikaltamme. Pakkaus sisältää kertakäyttöiset valkaisulusikat, joita käytetään päivisin enintään 10 päivää peräkkäin.

Mitä hampaiden valkaisu maksaa?

Hampaiden valkaisun hinta riippuu käytettävästä menetelmästä. 

Esimerkiksi vastaanotollamme tehtävä, kaikista tehokkain valkaisumenetelmä Ultra maksaa 345 €, Touch-tehovalkaisu puolestaan 244 € ja Click-kevytvalkaisu hampaiden puhdistuksen yhteydessä 94 €. Hinnastosta löydät kotivalkaisuhinnat sekä muiden toimenpiteidemme hinnat.

Ennen valkaisun tekemistä hampaiden on oltava hoidettu kuntoon ja puhdistettu hammaskivestä. Tulethan käymään hammaslääkäriasemallamme, niin katsotaan, mihin hintaan ja millaisella hoitokokonaisuudella valkaisu voidaan toteuttaa. 

Nettiajanvaraus Ajanvaraus 020 144 3800