Purentalihasten hieronta

Purenta­lihasten hieronta Turussa

Hieronnalla saadaan välitöntä helpotusta purentaelimistön kipuihin. 

Purentaelimistön kipu ja toimintahäiriöt (TMD) ovat yleisiä. Nimityksellä tarkoitetaan leukanivelten, purentalihasten, hampaiston ja niihin tiiviisti liittyvien kudosten sairaus- ja kiputiloja sekä toimintahäiriöitä. Ongelmat voivat olla lähtöisin lihaksista, nivelistä tai molemmista. 

Purentalihasten jumit oireilevat monella tapaa pään alueen kivuista leuan jäykkyyteen. Me von Dentsissä Turun Kupittaalla pystymme onneksi tuomaan helpotusta ongelmiin. Purentalihasten hierontaan erikoistunut syyhygienistimme tuo nopeasti helpotusta oireisiin.

Ota vain rohkeasti yhteyttä, voimme kertoa lisää hoidosta ja varata sinulle ajan. Ajan voit varata myös itse netissä. 

Varaa aika » Soita 020 144 3800 »

Tietoa purenta­lihasten hieronnasta

Mistä tietää, että purentalihakset ovat jumissa?

  • Kipu tai särky leukanivelissä tai leuoissa, hampaissa, purentalihaksissa, ohimoilla, poskissa tai muualla kasvoissa, joko molemmilla tai vain toisella puolella päätä
  • Väsyneet tai jäykät leuat, suun avaaminen voi olla rajoittunutta
  • Lihakset saattavat olla arat ja uuvuksissa
  • Äänet leukanivelissä, kuten naksuminen ja rahina
  • Korvien särky, tinnitus tai lukkiutuminen
  • Päänsärky

Mikä on purentalihas­hieronta?

Hammashoidon palveluihimme kuuluva purentalihasten hieronta tarjoaa välittömiä parantavia vaikutuksia kipuihin ja lihasjännityksiin. Purentalihasten hieronnassa käsitellään lihakset poskilta ja ohimoilta sekä pieni purentalihas suun sisältä. Lihaksia hoidetaan hieromalla ja venyttelemällä. Myös niskan ja hartioiden kireitä lihaksia käsitellään.

Mihin purentalihas­hieronta auttaa?

Hieronta ja venytykset virkistävät lihasten aineenvaihduntaa ja verenkiertoa sekä helpottavat lihaskireyksiä. Lihakset pääsevät rentoutumaan ja niiden toiminta palautumaan normaaliksi. Näin oireetkin helpottavat.

Hoitoon perehtyneen suuhygienistimme käsittelyssä hieronta toteutuu rentouttavasti ja mutkattomasti. Koska hieronta kohdistuu vain lihaksiin, voidaan joskus tarvita myös moniammatillisempaa hoitoa, kuten hammaslääkärin apua tai fysioterapiaa.

Nettiajanvaraus Ajanvaraus 020 144 3800