Suuhygienistin palvelut

Suu­hygienistimme Turussa tarjoavat helläotteista hoitoa

He auttavat sinua pitämään hyvää huolta suun terveydestä. 

Turkulaisen Von Dentsin suuhygienistit ovat suunhoidon kokeneita ammattilaisia, joiden hoidossa olet turvallisissa käsissä. He poistavat hammaskivet tehokkaasti, mutta kivuttomasti, ja tekevät hampaiden puhdistuksia sekä valkaisuja. 

Kupittaan Kurjenlinnassa sijaitsevan vastaanottomme kotoisa, rauhallinen tunnelma syntyy mukavista kohtaamisista. Mahdollisista peloista ja kaikista hammashoitoon liittyvistä asioista voidaan keskustella etukäteen, ne myös totta kai otetaan huomioon hoidon aikana. Kiireen tuntua ei meillä tarvitse kokea.

Ota yhteyttä ja varaa aika tai kysy ensin lisää. Ajanvarauksen voit tehdä myös itse netissä.

Varaa aika » Soita 020 144 3800 »

Tietoa suuhygienistin palveluista

Mitä suuhygienisti tekee?

Suuhygienistimme hoitavat monipuolisesti suun terveyttä. He tekevät ylläpitävää, suusairauksia ennaltaehkäisevää, hoitavaa ja kuntouttavaa työtä. Palveluihin kuuluvat hammaskiven poistot, hampaiden jauhepuhdistukset ja hampaiden valkaisut. Työ on vaativaa ja haasteellista edellyttäen hammaslääketieteen sekä hoitotyön laaja-alaista osaamista. He työskentelevät itsenäisesti moniammatillisessa työryhmässä. 

Suuhygienistin tekemä hammaskiven poisto

Hampaiden pinnoille kertyvä hammaskivi muodostuu syljen mineraaleista sekä suun bakteereista. Suun terveyden kannalta on tärkeää poistaa hammaskivi säännöllisesti. Suuhygienistimme poistavat hammaskiven käsi-instrumenteilla ja ultraäänilaitteella potilaan toiveet huomioiden.

Hampaiden värjäymien poisto jauhepuhdistuksella

Hampaiden pinnoille muodostuu värjäytymää esimerkiksi erilaisista värjäävistä ruoka-aineista ja juomista, tupakoinnista tai antibakteerisista suuvesistä. Värjäytymät lähtevät helposti jauhepuhdistuksella. Toimenpide ei vaalenna kiilteen sävyä, vaan tuo esille hampaan oman sävyn. Jauhepuhdistuksen voi tehdä tarvittaessa pari kertaa vuodessa.

Hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu on helppo ja turvallinen tapa saada vaaleampi hymy. Kiilteen omaa sävyä vaalennetaan kemiallisten aineiden kuten vetyperoksidin tai karbamidiperoksidin avulla. Voit kysyä sinulle sopivaa valkaisuvaihtoehtoa suuhygienisteiltämme varaamalla konsultaatioajan. 

Lisätietoa valkaisusta löydät myös Ajankohtaista-osiosta löytävästä artikkelista "Valkoisemmat hampaat, mutta miten?"

Nettiajanvaraus Ajanvaraus 020 144 3800