Hammasimplantit

Hammas­implantit von Dentsissä Turussa

Hammasimplanttihoito on hyvä vaihtoehto puuttuvien hampaiden tilalle. 

Puuttuuko sinulta hammas? Joka kolmannelta suomalaiselta puuttuu yksi tai useampi, ja hampaan menetyksen takana on useimmiten tapaturma tai tulehdus. Jokaisella menetetyllä hampaalla ja potilaalla on oma tarinansa, siksi hoitojakin on monenlaisia.

Yksi parhaista ja suosituimmista hoidoista on implanttihoito, sillä hammasimplantti muistuttaa toiminnallisessa käytössä lähinnä omaa menetettyä hammasta. Kun luuta on riittävästi ja suu on terve, on implanttihoito suositeltu, hyvä vaihtoehto.

Me von Dentsissä Turun Kupittaalla toteutamme hammasimplantit ammattitaitoisen, lämminhenkisen henkilöstömme toimesta. Ole meihin rohkeasti yhteydessä, jos sinulta puuttuu hampaita ja haluaisit tehdä asialle jotain. Tutkitaan tilanteesi ja jutellaan rauhassa toiveistasi sekä mahdollisuuksista. Implanttihoito voi olla hyvinkin mainio ratkaisu juuri sinulle.

Ota yhteyttä tai varaa aika itse netissä.

Varaa aika » Soita 020 144 3800 »

Tietoa hammas­implanteista

Mikä hammasimplantti on?

Hammasimplantilla korvataan kokonainen luonnollinen hammas. Hammasimplantti koostuu siis keinojuuresta ja näkyvän osan korvaavasta proteettisesta kruunusta. Keinojuuri on titaaninen ruuvi, joka asetetaan luuhun. Tämän keinojuuren varaan laitetaan vielä näkyvä osa eli tavallisimmin hammaskruunu. Keinojuuria voidaan asettaa myös kokoproteesien alle tukemaan proteesien pysyvyyttä. Titaaninen implantinosa jää kudoksen alle piiloon ja hymystä saadaan luonnollinen.

Kannattaako ottaa hammasimplantti?

Jokaisella hampaalla on merkitystä. Pureskellessa hampaat työskentelevät, ja hyvin toimivassa, tasapainoisessa purennassa kullakin hampaalla on paikkansa. Jokainen yksittäinen hammas tukee viereistään ja siksi jo yhden hampaan puutos aiheuttaa muutoksia purentakyvyssä sekä mahdollisesti koko hampaistossa. Osa näistä muutoksista on vähäisempiä, osa suurempia.

Hampaan puutoksiin tottuu, mutta ajan saatossa tilanteet usein mutkistuvat. Jäljelle jääneet hampaat kantavat menetettyjen kuorman ja ylirasittuvat pureskellessa. Viereiset hampaat lähtevät kallistumaan kohti puutosaukkoa. Luulla on taipumus surkastua hampaan puutosalueelta. Toiminnallisesti ja ulkonäöllisesti on sen vuoksi tärkeää, että puuttuvat hampaat tulevat korvatuiksi.

Kenelle implanttihoito sopii?

Jos hampaita puuttuu yksi, useampi tai vaikka kaikki, voit saada apua implanttihoidosta. Vaikka hampaan tai hampaiden menetyksestä on jo aikaa, tämän päivän tekniikoilla implanttihoito voi silti olla sopiva vaihtoehto. Hyvin suunniteltu implanttihoito korjaa purentakykyä ja täydentää hammaskaaren hymyn.

Nettiajanvaraus Ajanvaraus 020 144 3800