Työterveyshammashoito

Työterveys­hammashoito Turussa

Hammashoito työsuhde-etuna on sekä henkilökunnan että työnantajan etu.

Hammashoidon tarjoaminen työsuhde-etuna auttaa ylläpitämään henkilökunnan hyvinvointia. Suun terveys kun on tärkeä osa yleisterveyttä, ja säännöllisillä tarkastuksilla voidaan ehkäistä monia vaivoja sekä tulehduksia, joista hoitamattomina voi aiheutua isojakin terveysongelmia. Hyvällä suun terveydellä on myös vaikutusta sairauspoissaolojen vähenemiseen.

Työterveyshammashoito nopeuttaa niin ikään hoitoon pääsyä ja vahvistaa myönteistä työnantajamielikuvaa. Me hammaslääkäriasema von Dentsissä Turun Kupittaalla räätälöimme hammashoidon kullekin yritykselle joustavasti. Hammashoitoetu voi sisältää tietyn palvelun, kuten vuosittaisen hammastarkastuksen, käynnin suuhygienistillä tai laajemman kokonaisuuden hammashoidon palveluja.

Varaa aika » Soita 020 144 3800 »

Verovapaa ja vähennyskelpoinen etu

Jos olet kiinnostunut työnantajana tarjoamaan henkilöstöllesi hammashoitoa työsuhde-etuna, ota meihin yhteyttä. Työterveyshammashoito on tietyin edellytyksin työntekijälle verovapaa ja työnantajalle vähennyskelpoinen. Työnantaja voi vähentää verotuksessa järjestämänsä työpaikkahammashuollon tavanomaiset ja kohtuulliset kulut.

Ota yhteyttä

puh. 020 144 3800
toimisto@vondents.fi

Toimitusjohtaja Matti Markkula
puh. 040 505 0856
matti.markkula@vondents.fi

Nettiajanvaraus Ajanvaraus 020 144 3800