Hammaslääkäripäivystys

Ma–to klo 8–20 ja pe klo 8–15, soita 020 144 3800.

Helppo hammaslääkärin ajanvaraus – Turku

Tervetuloa von Dentsin hammaslääkäriasemalle Turkuun!

Olemme ylpeitä tarjotessamme laadukkaita hammaslääkäripalveluita, jotka ovat helposti jokaisen saatavilla.

Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista hammaslääkäriä Turussa? Von Dents on paikallinen täyden palvelun hammaslääkäriasema, joka tarjoaa laadukasta suuhygieniaa vankalla kokemuksella.

Näin varaat ajan

Verkkoajanvaraus: Käytä kätevää verkkopalveluamme ajan varaamiseen milloin tahansa, 24/7. Voit valita haluamasi hammaslääkärin ja tarkan ajan, joka sopii aikatauluusi.

Puhelimitse: Voit myös soittaa meille numeroon 020 144 3800. Ystävällinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään sopivan ajan hammaslääkärille.

Yhteydenottolomake tai sähköposti: Jos haluat kysyä lisätietoja tai tarvitset erityistä apua, voit ottaa yhteyttä käyttämällä yhteydenottolomakettamme. Vastaamme mahdollisimman pian ja autamme sinua löytämään sopivan ratkaisun.

Ota yhteyttä » 

Kysy lisää » Soita 020 144 3800 »

Miksi valita von Dents?

Tiedämme, että jokainen hammaslääkärikäynti on ainutlaatuinen. Siksi pyrimme tarjoamaan yksilöllistä hoitoa jokaiselle potilaalle. Valitsemalla meidät saat:

  • Kokeneen ja ystävällisen henkilökunnan: von Dentsin hammaslääkärit ja hoitohenkilökunta ovat kokeneita ja ammattitaitoisia. Teemme parhaamme varmistaaksemme, että saat parasta mahdollista hoitoa ja että tunnet olosi mukavaksi jokaisella käynnillä.
  • Laadukkaat hoitomenetelmät ja laitteet: Käytämme aina uusinta teknologiaa ja nykyaikaisia hoitomenetelmiä varmistaaksemme parhaan mahdollisen hoidon tuloksen.
  • Henkilökohtainen hoitosuunnitelma: Jokainen potilas on erilainen, ja siksi luomme jokaiselle henkilökohtaisen hoitosuunnitelman. Tavoitteena on varmistaa, että saat tarvitsemasi hoidon ja että suusi pysyy terveenä.
  • Mukava ja rauhallinen ilmapiiri: Hammaslääkärikäynnit voivat olla jännittäviä, mutta pyrimme luomaan rentouttavan ja ystävällisen ilmapiirin, joka tekee vierailustasi mahdollisimman miellyttävän.

Hammaslääkärin ajanvaraus Turku – Tervetuloa von Dentsiin!

Varaa aika »

Meiltä myös kiireelliset ajat!

Kun yllättävä hammaskipu tai hammasvaurio iskee, von Dentsin hammaslääkäripäivystys Turussa palvelee. Saat nopeasti apua myös akuutteihin hammasvaivoihin.

Päivystyksen aukioloajat

Ma–to klo 8–20
Pe klo 8–15

Lauantaisin tarjoamme vastaanottoaikoja tarpeen mukaan. 

Varaa päivystysaika

Ajan voit varata helposti verkkosivumme kautta tai soittamalla. Jos et ole varma, milloin varata aika tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme arvioi hoidontarpeesi ja auttaa sinua ajan varaamisessa.

Lisätietoja päivystyspalvelustamme saat verkkosivuiltamme tai voit varata aikasi heti kätevästi oheisen linkin kautta tai soittamalla numeroon 020 144 3800.

Varaa aika »
Nettiajanvaraus Ajanvaraus 020 144 3800